Karriär

Att jobba hos oss

Här håller vi dig uppdaterad om lediga tjänster och ger dig en inblick hur det är att arbeta på Mikroverktyg.

Bli en av oss

Ditt deltagande till vår verksamhet är beroende av din förmåga och ditt engagemang, Du ska ha fyllt 18 år, någon övre gräns har vi inte satt. Du kan arbetar hos oss i ett eller femtio år,  Vi ser till din förmåga och möjlighet att utvecklas.

Har du ett brinnande tekniskt intresse, goda teoretiska kunskaper och dessutom är praktiskt lagd, då har vi en intressant arbetsplats att erbjuda dig. Du gillar flexibiliteten mellan produktion och teori, är du ingenjör men vill ha kontroll över produktionen, eller är du en operatör som vill ha möjlighet att utvecklas tekniskt.

Är du verktygsmakaren med den speciella fingertoppskänslan för precision. Eller passar du bäst inom ekonomi eller administrativa tjänster i ett företag där du gör skillnaden och får ett helhetsgrepp.
Då är du välkommen att bli en av oss.

Lediga tjänster i Södertälje...

Lediga tjänster i Valskog...

Vår gemensamma styrka stavas PERSONAL

Att satsa på vår personal är för oss självklart, det är en investering som ger så otroligt mycket tillbaka. Det vi gör gemensamt på Mikroverktyg är tydligt både för oss själva och för våra kunder som ser resultatet i det vi producerar.

Kvaliteten på de produkter vi tillverkar är ett kvitto på att vi satsar på rätt resurs, nämligen vår personal. För att resultatet från ritbord till färdig produkt ska uppfylla vår högt ställda krav krävs samarbete, kompetens och VI-känslan i företaget.

När vi i september besökte EMO-mässan i Hannover så var vi en styrka på över 30 st "Mikroverkygare" som tog flyget till Hannover för att under de närmsta dagarna utveckla vår kompetens i gemenskapens anda.

Erfarenhet, kunskap och engagemang

Mikroverktyg erbjuder en dynamisk och spännande arbetsmiljö. Dina idéer, din bakgrund och din drivkraft kommer att bidra till vår fortsatta utveckling. Om du är tekniskt intresserad, har en stark motivation och tycker om att ta ansvar i en teknik och kundorienterad organisation då kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar i en global marknad med kunder och leverantörer i hela världen.

Livet på Mikro

Vi sysselsätter idag ca. 55 medarbetare med verksamhet i Södertälje och Valskog. Många är högkvalificerade specialister - från verktygsmakare till ingenjörer - med lång erfarenhet, teknisk kunskap och personligt engagemang. Alltid med en förmåga att anpassa sig och nyttja sin kunskap till vad som efterfrågas just nu.

Mikroverktyg är uppbyggt på långsiktighet, kvalité och miljö. Detta återspeglar sig i att många gör hela sin karriär hos oss, vissa i upp till 50 år. Med en stark drivkraft som gör att våra medarbetare hela tiden har möjlighet att utvecklas. Både lokalt men än mer i en global marknad.