Dags för mässa

21 januari 2021

Nu ställer vi upp för att ställa ut igen. Nu med ändrat datum till den 29-30 september 2021, då finns vi på Eriksbergshallen i Göteborg

Nu ställer vi upp för att ställa ut igen.

Nu med ändrat datum till den 29-30 september 2021, då finns vi på Eriksbergshallen i Göteborg

Välkomna att besöka oss!

Advanced Engineering Göteborg flyttar fram till september 2021

Advanced Engineering som skulle arrangerats den 24 – 25 mars 2021 flyttas nu fram till följd av rådande mötesrestriktioner. Istället slås portarna till Eriksbergshallen upp den 29 – 30 september 2021 och välkomnar efterlängtade besökare.


Parallellt med Advanced Engineering arrangeras Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen. Efter ett positivt mottagande från såväl utställare som besökare väljer Easyfairs att även framledes förlägga mässorna parallellt. 


Med Västsverige som den industriella tyngdpunkten i Norden är Advanced Engineering och Elektronikmässan mycket viktiga mötesplatser för branschen. Vi ser ett stort intresse internationellt att kunna mötas och här är Elektronik & Advanced Engineering de naturliga mötesplatserna. Med tech-områden som AI, Cyber Security, IoT, Industri 4.0, Rymd och Digitalisering som växer i betydelse har mässorna en mycket viktig roll att spela”, säger Erik Behm, Area & Investment Manager ICT/Tech vid Business Region Göteborg (BRG).